Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

2007-ben kezdtük el a Beta-Mix etetőanyagok, etető pelletek, és horog pelletek gyártását, amely kifejezetten sporthorgászok számára fejlesztettünk ki. Azért vártunk ilyen hosszú ideig a piacra kerüléssel, mert biztosak akartunk lenni abban, hogy egy kiváló minőségű terméket fogunk a horgászoknak felkínálni, amivel valóban eredményes horgászatban lesz részük.
Termékeink kiváló alapanyagból készülnek, mindig frissek, és csak természetes alapanyagokat használunk a gyártás során.
A lehető legtermészetesebb alapanyagokat dolgozzuk fel az etetőinkben és pelleteinkben, aromáink és színezőink pedig kizárólag állategészségügyileg engedélyezett termékek, és az EU-s szabványnak megfelelnek.
Számos kísérleten és teszthorgászaton esett át termékcsaládunk minden tagja, melyek során elértük, hogy nagyon sok, és szép példányokat lehet fogni az általunk gyártott, sporthorgászatra szánt Beta-Mix etetőanyagokkal, és pelletekkel. Munkámban nagyon sokat segített Gacsó Zoltán horgász barátom, aki időt és fáradságot nem kímélve, hétről-hétre kijött velem a különböző horgásztavakra és komoly tesztnek vetettük alá a Pelleteinket, etetőanyagainkat.
Néha mi is meglepődünk a napi fogások sokaságán.

Horgászataim során azt vettem észre, hogy a horgászok nagy része nem fektet kellő hangsúlyt az etetésre, és ha etetnek is, azt különböző kukoricával: nyerssel vagy csak áztatottal teszik azt. Ez nem is lenne nagy baj, mindenki azzal horgászik, amije van, csak ettől a halak hamar jól laknak, és elmennek az etetésről, és csak nagyon kevés az esély hogy akár többet is kifoghassanak közülük, de mi éppen ezért alkottuk meg az etető pelleteinket, hogy segítsünk a horgászoknak minél jobb eredményeket elérni.

Az alapozó etetés az nagyon fontos, mert először is oda kellene csalogatni valahogyan a halakat arra a helyre ahol pecázni, szeretnénk. A másik fontos dolog, hogy ott is tartsuk a halakat minél hosszabb ideig, hogy minél több halat kifoghassunk közülük.

Nos, erre fejlesztettük ki a Beta-Mix etetőanyag és horog csali termék családot, hogy megkönnyítsük és megsokszorozzuk a horgászok napi fogásait, egyszerűbbé téve azt. Új technológiát, új fejlesztéseket, új anyagokat hoztunk be az etetőanyagok gyártásában.

Tegyél Te is egy próbát a termékeinkkel, és drasztikusan megváltozik napi fogásaid eredménye!

Tekintse meg kínálatunkat, melyet a Termékek menüpontok alatt találhat meg.
Beta-Mix termékeket!Ezek után nem marad más hátra, mint hogy Ön is megvegye, és használja az általunk gyártott